Dordtse schrijversloge op Boekenmarkt met signeersessie

24 juni 2016
Dordtse schrijversloge op Boekenmarkt met signeersessie

DORDRECHT -  De auteurs van de Dordtse Schrijversloge presenteren zich zondag 3 juli tijdens de 21ste Dordtse Boekenmarkt in de Hofstraat. In de kramen van uitgeverij De Vrije Dordtse Pers houden die dag Arend van Campen, Jochum Visser (Joachim Piscator), Ina de Weert en André Oerlemans van 10.00 tot 17.30 uur een speciale signeersessie.

De leden van Schrijversloge willen laten zien dat Dordrecht een bloeiende schrijverscultuur kent, die de afgelopen eeuwen al veel fraaie literatuur en lectuur heeft voortgebracht. De auteurs proberen elkaar te ondersteunen, te helpen met promotie en tips en beoordelen elkaars werk. Op de boekenmarkt zoeken ze vooral contact met hun lezers en signeren ze hun werk.

De schrijvers brachten de afgelopen jaren diverse thrillers, spannende boeken en andere publicaties uit. Arend van Campen bracht na zijn eerdere eco-thrillers ‘Probo Koala’ en ‘Skikda, om God of olie?’ het boek ‘Witte Reiger’ uit. Van duizendpoot Ina de Weert verscheen de thriller ‘Bloody Bagus Bali’. Advocaat Jochum Visser schrijft onder het pseudoniem Joachim Piscator. Zijn laatste boek is de historische roman ‘De Morion’, waarin hij een geheime affaire onthult die de beroemde Dordtenaar Johan de Witt in de Gouden Eeuw gehad zou hebben. De laatste thriller van André Oerlemans, Het Duivelshol, schetst net als de roman ‘Geronimo’ van Leon de Winter een andere complottheorie over Osama Bin Laden en de Amerikaanse ‘war on terror’, gezien door de ogen van een Nederlandse journalist.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.