Spoorwegovergang aan de Reeweg Oost komend weekend dicht

29 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Spoorwegovergang aan de Reeweg Oost komend weekend dicht

DORDRECHT -  In het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 juli wordt door ProRail gewerkt aan het spoor tussen Dordrecht en Geldermalsen. De spoorwegovergang bij de Reeweg Oost/Halmaheiraplein is dit weekend gesloten. De overgang aan de Krommedijk is wel open. Van de andere spoorwegovergangen kan ook gebruik worden gemaakt.

Omdat er dat weekend geen treinen rijden naar Geldermalsen zet Arriva op dit traject bussen in. Raadpleeg voor uw vertrek de reisplanner op ns.nl of arriva.nl.

Werkzaamheden in de nacht van 12 op 13 juli op het traject Dordrecht - Leerdam
Naast bovengenoemde buitendienststelling vinden op het traject Dordrecht – Leerdam in de nacht van 12 op 13 juli reguliere onderhoudswerkzaamheden plaats. U kunt soms last hebben van geluid, trillingen of bouwverlichting.
De aannemer houdt zoveel mogelijk rekening met de omgeving. Bijvoorbeeld door het gebruik van stille machines en machines niet langer te gebruiken dan strikt noodzakelijk is.

Heeft u vragen?
U kunt ProRail bereiken via www.prorail.nl/contact, of bel 0800 - 776 72 45 (gratis). Dat kan tussen 8.00 uur en 18.30 uur en bij noodgevallen of ernstige overlast natuurlijk ook buiten kantoortijden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.