Kunst over het Water bij Deksels aan de Steegoversloot

29 februari 2016
Kunst over het Water bij Deksels aan de Steegoversloot

DORDRECHT / ZWIJNDRECHTSE WAARD -  ‘Kunst over het Water’ is een samenwerkingsproject van fotograaf en beeldend kunstenaar Cees van Meerten en de restauranteigenaren Arjan van Tol en Jolanda Baas.

Jolanda en Arjan runnen samen Deksels –eten en drinken aan de Steegoversloot 189 in Dordrecht. In dit gezellige huiskamerrestaurant kun je voor een klein prijsje terecht voor een heerlijke Hollandse pot.

Via ‘Kunst over het Water’ geeft Deksels kunstenaars uit Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht de mogelijkheid om in Dordrecht (‘over het water’) te exposeren. Iedere maand komt een andere kunstenaar aan bod.

Cees van Meerten  is in maart de eerste exposant. Deze fotograaf uit Hendrik-Ido-Ambacht werkt als fotograaf voor bedrijven, lokale overheden, uitgeverijen, theaters en particulieren. Ook is Cees docent fotografie. Zijn vrije werk wordt regelmatig geëxposeerd. In zijn werk spelen expressionisme, vergankelijkheid, afbakening of meervoudige spiegelingen een belangrijke rol.

Tijdens de expositie in Deksels zijn o.a. foto’s te zien uit het boekje ‘Vier ogen, Twee gedachten, Twee beschouwingen’  wat onlangs is verschenen. 

Dit boekje is een samenwerking met dichteres Joke van der Ark, zij heeft bij 41 foto’s van Cees 4-regelige poëzie geschreven. Het boekje kan bij een bezoek aan de expositie worden aangeschaft.

Foto: Cees van Meerten

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.