Vakantiestart bij The Movies

04 juli 2016 door Hennie van der Zouw
Vakantiestart bij The Movies

DORDRECHT -  De zomervakantie begint. Dat betekent extra middagvoorstellingen voor onze familie- en overige films. Om het gemakkelijk te maken zijn in de vakantieperiode alle familiefilms in The Movies te zien op vaste tijden: 12.00 en 14.30 uur.

Nu is dat al Finding Dory 3D. Later in juli komen daar bij Ice Age 5, de GVR en voor de kleintjes de nieuwe avonturen van Caspar & Emma bij. Een bijzondere animatiefilm voor kids vanaf 6 jaar gaat deze week al in première. The Red Turtle is wonderschoon getekend door de Nederlander Michael Dudok de Wit en zijn team. Het vertelt het verhaal over een jonge man op een onbewoond eiland, die daar graag vanaf wil. Maar een rode schildpad houdt hem tegen en zo ontdekt hij hoe mooi het leven is midden in de rust en de natuur.

Een prachtige aanvulling in het programma naast de grote en bekende Amerikaanse animatiefilms.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.