Kindercoach Drechtsteden start praktijk in Dubbeldam

07 juli 2016 door Hennie van der Zouw
Kindercoach Drechtsteden start praktijk in Dubbeldam

DORDRECHT - Pesten, (hoog)gevoeligheid, onzekerheid, spanningen, verdriet of angst; kinderen die hier last van hebben kunnen terecht bij Kindercoach Drechtsteden. Ook ouders die vragen hebben over de opvoeding, de ontwikkeling of het gedrag van hun kind zijn welkom. De Drechtsteden zijn een gedreven kindercoach rijker.

Leonie Kooiman is een kindercoach praktijk gestart speciaal voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar én hun ouders. “Ieder kind heeft wel eens een periode in zijn leven, dat hij niet lekker in zijn vel zit. Meestal gaat dit vanzelf over maar soms kan hij wel wat hulp gebruiken.” Kindercoach Drechtsteden begeleidt kinderen en hun ouders in allerlei opvoedkwesties op een creatieve manier met als doel een kind te leren vertrouwen in zijn of haar kwaliteiten. Ook in de vroegste levensfase van een kind, biedt Leonie Kooiman de ouders handvatten door middel van coaching en advies. De begeleiding is laagdrempelig, kortdurend en effectief.

Kindercoach Drechtsteden is gevestigd in De Oude School in Dubbeldam. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of meer informatie: www.kindercoachdrechtsteden.nl

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.