Leerlingen van het Insula College doen ontwikkelingswerk

10 juli 2016
Leerlingen van het Insula College doen ontwikkelingswerk

DORDRECHT -  Eind februari, begin maart 2017 gaan twintig VMBO leerlingen van het Insula College Leerpark met begeleiders voor twee weken ontwikkelingswerk doen in Uganda.

De bedoeling is dat ze een huisje gaan bouwen om een kansloos gezin een nieuwe toekomst te geven. En ze willen graag 30 gezinnen blij maken met een “Hippo-Roller”. Een unieke uitvinding die ervoor zorgt dat mensen niet meer uren lang met emmers op hun hoofd water moeten halen.

Deze Hippo-Roller wordt gemaakt in de VS en op de plaats van bestemming in Uganda afgeleverd. Insula wilt u de mogelijkheid geven om met dit project mee te doen. Dit is mogelijk door een gift te storten op de crowdfunding site van 1% club: https://onepercentclub.com/nl/projects/dagelijks-watereen-onverwachte-oplossing

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.