Bulgaarse Minister van Economie bezoekt Drechtsteden tijdens Nederlands-Bulgaars business-forum

13 juli 2016 door Hennie van der Zouw
Bulgaarse Minister van Economie bezoekt Drechtsteden tijdens Nederlands-Bulgaars business-forum

DRECHTSTEDEN - Op donderdag 27 oktober bezoeken de Bulgaarse Minister van Economie, de burgemeester van Varna en ruim twintig Bulgaarse maritieme bedrijven de Drechtsteden. Zij maken kennis met maritieme bedrijven in onze regio tijdens een Nederlands-Bulgaars business-forum en business-to- business meetings.

Tijdens het bezoek van de Bulgaarse delegatie staat het business-forum centraal. Bedrijven met internationale ambities kunnen er snel de juiste contacten leggen. Het maritieme business-forum wordt geopend door de Bulgaarse Minister van Economie de heer Loukarsky. Ook burgemeester Portnih van Varna is aanwezig, alsmede de voorzitter van het Drechtstedenbestuur burgemeester Brok.

Voorzitter van het Drechtstedenbestuur drs. A.A.M. Brok: "Grensoverschrijdende maritieme samenwerking is belangrijk voor het midden- en kleinbedrijf, voor grotere ondernemers en voor overheden in de 'new economy' van het verenigd Europa."

De bezoekende Bulgaarse bedrijven zijn actief in de scheepsbouw, scheepsreparatie, zeewaardige jachtservice, dienstverlening voor scheepswerven, inspectie van veiligheidsmateriaal, bekabeling, elektronische installaties, onderzoek en ontwikkeling van scheepshydrodynamica, scheepsontwerp, satellietverbinding en communicatie, verf, coating en verlichting. Verder zijn er vertegenwoordigers van de maritieme administratie en advisering, branchevertegenwoordigers, havenvoering en van de zeevaartacademie.

DEAL! Drechtsteden Promotion & Investment Agency is ook aanwezig op het business-forum.

Het forum start donderdag 27 oktober om 10.00 uur en de business-to- business meetings om 13.30 uur. Geïnteresseerde bedrijven in de regio Drechtsteden kunnen zich aanmelden voor deelname aan het forum bij Gea Davids, tel. 078 – 770 41 25 of mailen naar g.davids@dordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.