Hans Berrevoets zaterdag hoofdgast in Studio De Witt bij RTV Dordrecht

15 juli 2016
Hans Berrevoets zaterdag hoofdgast in Studio De Witt bij RTV Dordrecht

DORDRECHT -  De in Dordrecht woonachtige oud-journalist Hans is zaterdag de hoofdgast bij Studio De Witt van tien tot twaalf uur.
Presentator Ben Corino gaat met hem in gesprek over zijn werkzaamheden en interesses. De muziekkeuze is ook door de hoofdgast gemaakt.

Studio De Witt is te volgen via internet (site RTV Dordrecht) en de kabel en de ether op 95,7 FM.

RTV Dordrecht meldt in een persbericht: Oudere Dordtenaren kennen Hans Berrevoets als de jagende journalist van de krant ‘’De Dordtenaar’’ later werd deze krant onderdeel van het Algemeen Dagblad.

Zijn grote maatschappelijke betrokkenheid kenmerkt Berrevoets, hij koestert zijn stad brengt herdenkingsmomenten onder de aandacht of initieert er een herdenking voor.De geschiedenis van de stad met de bijzondere onderscheidende momenten waarvan hij van mening is dat deze niet verloren mogen gaan. Ook bekommert Berrevoets zich om het lot van de Dak en Thuislozen, de lokale schaakvereniging, het grote Stadsdebat en is ook de voorzitter van het Platform Raad van Kerken in Dordrecht. Berrevoets voelt zich betrokken en is een betrokken dordtenaar. Aldus het persbericht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.