Big Rivers Dordrecht vandaag op NPO 2 bij Podium On Tour (19.15 uur)

17 juli 2016
Big Rivers Dordrecht vandaag op NPO 2 bij Podium On Tour (19.15 uur)

DORDRECHT -  NPO 2 zendt zondagavond om 19. 15 uur een impressie uit van het Big Rivers Festival uit Dordrecht.
,,We zijn met zanger en bluesliefhebber Nielson op het Big Rivers Festival, een 10 dagen durend multi diciplinair cultuur festival in de oude binnenstad van Dordrecht, Nielson's geboortestad.", aldus NPO.

'Podium on Tour', zondag 17 juli om 19.15 uur bij de NTR op NPO 2.

Zo kan Dordrecht en daar buiten nog na genieten van het optreden van Nielson bij de Grote Kerk tot in de laatste uurtjes van de zaterdag. Het wordt alom gewaardeerd als een geweldige finale van alweer geweldige dagen Big Rivers. Het gaat overigens vandaag (zondag) nog weldoor.

Op Twitter is de polsslag van Big River goed te volgen. Ook AD De Dordtenaar is er met een live boek op de eigen website bij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.