WEISS Hairartist wint award leukste kapsalon van Dordrecht

18 juli 2016
WEISS Hairartist wint award leukste kapsalon van Dordrecht

DORDRECHT -  WEISS Hairartist heeft dit jaar meegedaan met de Kapsalon van het Jaar en eindigde met een 9,5 als de leukste kapsalon in de gemeente Dordrecht. Dit cijfer komt voort uit de online mening van klanten. Er was 1 stemronde van 12 april tot en met 31 mei 2016 waarin de klanten bij het uitbrengen van een stem vier rapport cijfers gaven, voor klantvriendelijkheid, sfeer, interieur & prijs/kwaliteit verhouding. Hierbij had WEISS Hairartist de hoogste score en won daarmee de award voor de Leukste Kapsalon van de Gemeente Dordrecht 2016.

"Op 1 Augustus 2015 opende WEISS Hairartist haar deuren op Voorstraat 368G en al snel wisten klanten de salon in Dordrecht te vinden. De kapsalon staat bekend om de gezelligheid, kunde & de producten van Kevin Murphy. Deze zijn allemaal sulfaat en parabeen-vrij en zitten eco friendly in recyclebare en biologisch afbreekbare verpakkingen. Een knipbeurt is hier nog echt even een momentje voor jezelf met een lekkere kop koffie & een gezellig muziekje op de achtergrond", aldus WEISS.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.