Staatssecretaris Van Rijn komt woensdag 5 oktober 2016 naar Dordrecht

19 juli 2016
 Staatssecretaris Van Rijn komt woensdag 5 oktober 2016 naar Dordrecht

DORDRECHT -  De PvdA fractie wil meer aandacht voor de uitvoering van de zorg. Na de decentralisaties - waarbij de gemeenten over de zorg gaan - willen we goed weten hoe de zorg in de praktijk uitpakt. We hebben staatssecretaris Martin van Rijn dan ook uitgenodigd om met hem in gesprek te gaan over de zorg, samen met organisaties en clientenraden. Woensdagmiddag 5 oktober komt hij hiervoor naar Dordrecht, van 15.00 - 17.30 uur. Locatie: Bureau Jeugdzorg, Joh. de Wittstraat 40.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.