24 bekeuringen bij verkeerscontroles Dordrecht en Rotterdam

20 juli 2016
24 bekeuringen bij verkeerscontroles Dordrecht en Rotterdam

DORDRECHT - Bij verkeerscontroles in Dordrecht op de Brugweg, Groenezoom, Vissersdijk, Oranjestraat en Merwedestraat) hebben agenten op 18 juli in een paar uur 15 bekeuringen uitgedeeld.

Agenten en inspecteur Belastingdienst bij verkeerscontrole
Het niet-dragen van de autogordel kwam het vaakst voor: 10 keer. Op de Van Aersenlaan in Rotterdam werd ook vier keer zonder gordel gereden, maar dat aantal werd net overtroffen door niet handsfree bellen: vijf keer.
Wie zich schuldig maakt aan het niet-dragen van de autogordel loopt het risico een hoge prijs te betalen in de vorm van een auto-ongeval met verwondingen of erger tot gevolg. Een bekeuring voor dit feit kost 140 euro. Niet-handsfree bellen kort bijna 100 euro meer: 230 euro. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.