Tweede aanhouding voor steekincident in Dordrecht

20 juli 2016
Tweede aanhouding voor steekincident in Dordrecht

DORDRECHT - De politie heeft een tweede aanhouding verricht voor het steekincident aan de Jacob Marisstraat. De 20-jarige vrouw uit Dordrecht meldde zich dinsdag zelf bij de politie. Een dag eerder werd al een 26-jarige man gearresteerd. De twee zitten vast.

Getuigen
Het onderzoek naar de achtergronden van het incident in relationele sfeer wordt voortgezet. Daarvoor kan de recherche hulp van de getuigen goed gebruiken. Hebt u iets gezien? Of heeft u filmopnames gemaakt van het voorval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.