Trainingsgroep voor hardloop-event

26 juli 2016 door Josette Huisman
Trainingsgroep voor hardloop-event

DORDRECHT -  Vrouwen lopen voor Vrouwen komt met iets nieuws: naast de bestaande wandeltochten kun je nu voor het eerst ook meedoen aan een hardloopevent! Op zaterdag 8 oktober 2016 gaan we hardlopen in Dordrecht. Zweten voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die willen loskomen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen.

Het startpunt is Dorp De Hoop (Provincialeweg 70 in Dordrecht). Het parcours is grotendeels op verharde weg. Heerlijk hardlopen in de natuur en genieten van de polders van Dordrecht. Je kunt kiezen uit een parcours van 5 of 10 km.

Vrouwen lopen voor Vrouwen trainingsgroep
Vandaag is de eerste trainingsavond van de Vrouwen lopen voor Vrouwen trainingsgroep. De groep bestaat uit vrouwen die mee gaan doen aan het hardloopevent 'Ren voor haar leven!'. De trainingsgroep is bedoelt voor vrouwen die willen starten met hardlopen of net begonnen zijn met hardlopen. Met elkaar gaan ze zich voorbereiden op de 5 km tocht. Terwijl de vrouwen door de prachtige Dordtse natuur rennen, ontdekken ze hun eigen lichaamskracht en trainen ze hun conditie.Dit doen ze door het 11-weken-opbouw-hardloopschema te volgen.

Wilt u ook goed getraind meedoen en aan de start verschijnen? Doe gezellig mee!
Wanneer: elke dinsdag- en donderdagavond
Tijd: van 20.00 tot 20:45 uur
Verzamelpunt: Dorp De Hoop (Provincialeweg 70 in Dordrecht)

Aanmelden:                     
Stuur een mailtje naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl met als onderwerp ‘trainingsgroep’ en vermeld je naam en je 06-nummer (via een Whats app groepje houden we je vervolgens op de hoogte). Het beste kunt u gelijk vanaf het begin meetrainen. Als u (bijv. door vakantie) later instroomt is dat ook geen enkel probleem. De laatste training is op donderdagavond 6 oktober 2016.

Voor alle informatie over het hardloopevent 'Ren voor haar leven!' kijkt u op www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.