Jeugdspeler Arsenal duikt op bij FC Dordrecht

28 juli 2016 door Hennie van der Zouw
Jeugdspeler Arsenal duikt op bij FC Dordrecht

DORDRECHT -  Middenvelder Glen Kamara traint momenteel mee bij FC Dordrecht. De jeugdspeler van Arsenal zal zaterdag ook meespelen in een oefenduel tegen FC Volendam.

Kamara, Fins jeugdinternational, werd het afgelopen halfjaar nog op huurbasis gestald bij Southend United. De kans is aanwezig dat dit nu gaat gebeuren bij FC Dordrecht. Hierover volgt later in deze transferperiode pas duidelijkheid.

De 20-jarige Kamara kwam al één keer in actie voor het eerste elftal van Arsenal. Dat gebeurde in een duel om de League Cup.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.