Nieuwe familiefilms deze week met extra middagvoorstellingen (Filmladder week 28-2016)

06 juli 2016
Nieuwe familiefilms deze week met extra middagvoorstellingen (Filmladder week 28-2016)

DORDRECHT - De zomervakantie begint. Dat betekent extra middagvoorstellingen met vooral (maar niet alleen) familiefilms.  Om de planning gemakkelijk te maken hanteert The Movies deze zomer vaste aanvangstijden. Alle familiefilms starten om 12:00 en/of 14:30 uur.

De nieuwe familiefilms deze week zijn:
The Red Turtle. Anders dan alle andere is deze betoverende animatiefilm zonder dialogen over een man op een onbewoond eiland, die dankzij een mysterieuze rode schildpad zijn leven verandert in harmonie met de natuur. Van de gevierde NL animatiefilmer Michael Dudok de Wit. Warm aanbevolen voor jong en oud!

Casper en Emma op Safari. Voor de allerkleinste filmliefhebbers is er dit nieuwe avontuur van de jonge vrienden, die in Afrika op zoek gaan naar een moederleeuw.

Ice Age 5: Collision Course belooft opnieuw een waanzinnige trektocht te worden van Sid en zijn vrienden. Kosmische krachten bedreigen de IJstijd en dat brengt iedereen in beweging.

Verder in première opnieuw een biopic over het dramatische leven van een spraakmakende wetenschapper: The Man who knew Infinity. Acteur Dev Patel kruipt in de huid van het Indiaase wiskundegenie Srinivasa Ramanujan, die vanuit de armoede in Madras in 1913 terecht kwam op de Universiteit van Cambridge.

In het CineFiliaal op wo 13 juli om 20:45 uur draaien we de voorpremière van The Family Fang. Jason Bateman en Nicole Kidman spelen broer en zus uit een disfunctioneel kunstenaarsgezin die nu op oudere leeftijd zelf ook de weg in het leven zijn kwijtgeraakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.