Nog veel meer familiefilmplezier deze week (Filmladder week 29-2016)

13 juli 2016
Nog veel meer familiefilmplezier deze week (Filmladder week 29-2016)

DORDRECHT - Nog veel meer familiefilmplezier deze week met de komst van Ice Age 5: Collision Course en vooral de nieuwe verfilming van Roald Dahl's geliefde boek De GVR. Beide films in 3D. Van De GVR 3D draait zowel de NL- als de OV-versie.

Vanwege deze Reuzefilm stellen The Movies en De Bibliotheek samen een uitdaging aan alle jonge mensbaksels in Dordrecht/Drechtsteden. De GVR-Challenge daagt je uit je eigen schrijftalent te tonen. Maak een eigen schrijfsel over iets waarvan je wel eens droomt en gebruik daarin 3 zelfverzonnen fantasiewoorden. Als je dat schrijfsel inlevert bij Th Movies, ontvang je 2 filmkaartjes voor de prijs van 1.

Verder is er de première van Manglehorn, een innemend drama over liefde, spijt en melancholie met de terugkeer van filmlegende Al Pacino. Na jaren van vlakke en routinematige rollen, toont hij hier weer zijn veelzijdigheid als einzelgänger A.J. Manglehorn. Zijn verlopen leven vol zelfverwijt krijgt een nieuwe impuls door de ontmoeting met bankbediende Dawn (Holly Hunter).

Het CineFiliaal heeft een zomerstop. Maar vanaf 29 juli is er wel weer Film in de Tuin. Vier vrijdagavonden in de openlucht voor het Dordrechts Museum met een gevarieerd filmprogramma. En op vr 22 juli is er het Ab-Fab-Fest: een dolle feestavond romdom de première van Absolutely Fabulous The Movie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.