Twee nieuwe familiefilms en film in de tuin bij de movies (Filmladder 31-2016)

27 juli 2016
Twee nieuwe familiefilms en film in de tuin bij de movies (Filmladder 31-2016)

DORDRECHT -  Deze week start FILM IN DE TUIN, de openlucht vertoningen onder de monumentale bomen in de tuin van het Dordrechts Museum. Op vrij 29/7 wordt geopend met één van de beste films van het afgelopen jaar (5 sterren). De kenmerkende en originele mix van tragedie en absurde humor van de Zweedse grootmeester Roy Andersson in A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence. Het lijkt droog en aangenaam weer te worden. Aanvang 22:00 uur.

In de zalen deze week twee nieuwe familiefilms:
Huisdiergeheimen 3D is een vermakelijk verhaal over de streken die huisdieren uithalen als hun baasjes niet thuis zijn. Van de makers van Verschrikkelijke Ikke en De Minions.

Vampierzusjes 2 is een leuke meidenfilm naar de bekende boekenreeks van Francisca Gehm. Dakaria en Silvania beleven hun eerste liefdesperikelen, maar ook gevaarlijke avonturen vanwege de ontmoeting met een oude wraaklustige vijand.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.