Het vakantieprogramma vol familiefilms gaat vrolijk voort (Filmladder week 32-2016)

03 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Het vakantieprogramma vol familiefilms gaat vrolijk voort (Filmladder week 32-2016)

DORDRECHT - Film in de tuin heeft deze vrijdag Café Society, de nieuwe romatische komedie van grootmeester Woody Allen. Prachtige art-direction en camerawerk tonen het kleurrijke club- en barleven van New York en Los Angeles in de jaren 1930. Bobby Dorfmann probeert in Hollywood zijn geluk te vinden met hulp van zijn oom, een machtige impresario. Maar een onbeantwoorde liefde werkt tegen. Totdat Vonnie ineens op zijn stoep staat. Het wordt een jaarlijkse traditie om Allen's nieuwste film als voorpremière te kunnen tonen op een (hopelijk) mooie zomeravond in de tuin van het Dordrechts Museum.

Ook fijn om weer eens een Superheldenfilm te draaien. Suicide Squad 3D is een spectaculaire actiethriller waarin een team zware misdadigers door de CIA wordt ingezet om een groot kwaad te bestrijden. In ruil voor strafvermindering. Maar wat gebeurt er als dit team erachter komt dat hun opdrachtgevers dubbel spel spelen... Actiesterren als Will Smith en Jared leto spatten van het doek af.

Het vakantieprogramma vol familiefilms gaat vrolijk voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.