Ivo Janssen vervangt Hannes Minnaar op het Bach festival

07 augustus 2016
Ivo Janssen vervangt Hannes Minnaar op het Bach festival

DORDRECHT - Eerder werd het optreden van Hannes Minnaar aangekondigd op website en in de festivalbrochure. Echter in verband met verschuivingen in het optreedschema (buiten zijn toedoen) heeft Hannes Minnaar zijn concert in het Bachfestival moeten afzeggen. In pianist Ivo Janssen heeft het Bachfestival een meer dan waardige vervangende concertpianist gevonden, die zijn eigen invulling kon geven aan het thema Bach als inspirator voor vernieuwers. Ivo treedt op in het Energiehuis op 20 september om 20:30 uur.

Ivo Janssen - J.S. Bach: inspirator voor vernieuwers
Bach-Busoni - Orgel-Choralvorspiel ‘Ich ruf zu dir, Herr’
Bach-Busoni - Orgel-Choralvorspiel Nun komm der Heiden Heiland’
Bach-Hess - Choral Jesu, joy of man’s desiring’ uit Kantate Herz und Mund und Tat und Leben
Bach-Brahms - Chaconne voor de linkerhand
Simeon Ten Holt - Soloduiveldans IV
John Cage - Water music
Luciano Berio - Wassermusik uit Six encores
Bill Evans - Here’s that rainy day
Bach - Partita nr. 2

Het eerder aangekondigde optreden van YPF winnaar Ramon van Engelenhoven wordt eveneens gewijzigd in een optreden door zijn medeYPF-deelnemer Nikola Meeuwsen. In 2015 won Nikola Meeuwsen de tweede prijs in categorie 1 op het YPF concours. Ze speelt in het voorprogramma bij het concert van Ivo Janssen om 19.45 uur

Nikola Meeuwsen
J.S. Bach - Capriccio in bes, BWV 992 “Capriccio sopra la lontananza del suo fratello dilettissimo”
L. van Beethoven - Sonate Op. 81a “Les adieux”
D. Wagenaar - Bells, Birds and Blue Notes

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.