Over een maand oefenen voor wintersport vakantie in Dordrecht aan de Mijlweg

09 augustus 2016

DORDRECHT - Wintersportliefhebbers  Rogier Greebe en Ruben Kubbinga openen over ruim een maand in Dordrecht de indoorrolbaan 'Roundhill'. De skischool komt aan de Mijlweg nabij de woonboulevard, meldt de Nederlandse Ski Vereniging. Op de piste kunnen wintersporters zich voorbereiden op de wintersportvakantie.

Skiërs en snowboarders kunnen straks diverse trainingen en cursussen volgen op twee rolbanen. Ook kunnen wintersporters werken aan hun techniek. "Buiten de techniek staat vooral de wens van de klant centraal. Met veel persoonlijke aandacht proberen we de doelen van de klant te bereiken", zegt Ruben.

In totaal kunnen er zes volwassenen per uur op één baan. Daarnaast komt er een horecagedeelte, een werkplaats voor ski- en snowboardonderhoud en een shop. De oprichters willen in de toekomst wintersportvakanties voor diverse doelgroepen gaan aanbieden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.