KROHNE best presterende werkgever 2016 in meet- en regeltechniek

12 augustus 2016
KROHNE best presterende werkgever 2016 in meet- en regeltechniek

DORDRECHT - KROHNE Nederland is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever 2016 in de Meet- en regeltechniekbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. ‘KROHNE Nederland weet haar hoogwaardige vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een topwerkgever.’

KROHNE is een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie. De Nederlandse verkoop- en serviceorganisatie van de KROHNE Group, KROHNE Nederland BV, is in Dordrecht gevestigd. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in KROHNE Nederland een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij KROHNE Nederland, want men is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant. Het bedrijf staat zelfs bekend als een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld binnen de procesinstrumentatie-branche.’

Zeer hoge arbeidsmoraal
Als werkgever onderscheidt KROHNE Nederland zich volgens de jury door haar gerichte aannamebeleid en het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die het zijn medewerkers geeft, onder meer resulterend in een zeer laag personeelsverloop. ‘Er is sprake van een zeer hoge arbeidsmoraal en een hoge mate van loyaliteit bij de in totaal 450 medewerkers’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Enkele individuele ziektegevallen buiten beschouwing gelaten, is ook het ziekteverzuim bij KROHNE uitermate laag. Het is dan ook een traditioneel familiebedrijf, waar de persoonlijke en bepaald niet ‘corporate’ touch van oprichter Ludwig Krohne nog altijd merkbaar is – overal in dit bedrijf. De betrokkenheid van de directie richting de medewerkers is groot. Hier worden medewerkers gezien en behandeld alsof het familieleden zijn. KROHNE zorgt echt goed voor haar personeel. Bijna van de wieg tot aan het graf.’

In 1921 is KROHNE opgericht, maar vindt haar oorsprong in Nederland in 1954. Sinds 1997 is het gevestigd in Dordrecht. Het bedrijf is in heel Nederland actief en levert daarnaast producten in vrijwel alle landen van de wereld, via eigen verkoop of handelskantoren. De onderneming bedient bedrijven uit sectoren als olie & gas, water en afvalwater, (petro)chemie, levensmiddelenindustrie, energie en marine. ‘KROHNE is een topper in haar branche en een uitstekende werkgever die het beste voor heeft met haar mensen’, aldus de Nominatiecommissie. ‘In alle opzichten een outperformer die zich realiseert dat medewerkers het kapitaal van de onderneming vertegenwoordigen, en daarmee de terechte winnaar van de award voor Best Presterende Werkgever in deze branche!’ Meer informatie: http://krohne.com

Het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met eigen televisieprogramma’s als Succesvol Nederland en De Succesfactor en kent een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van de company pride en reputatie van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma Succesvol Nederland waarin de genomineerde wordt getoond, is gestart in januari. Succesvol Nederland presenteert de beste bedrijven van Nederland; elke zondag op RTL7, 10:30 uur

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.