Thompson versterkt Dordtse defensie

15 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Thompson versterkt Dordtse defensie

DORDRECHT -  “Aussie”  Blake Thompson is door FC Dordrecht vastgelegd. De 23-jarige verdediger trainde al enige tijd mee met de hoofdmacht en speelde de laatste drie oefenwedstrijden in de basis bij de Schapenkoppen maar was afgelopen vrijdag nog niet speelgerechtigd.

Thompson kwam op zijn zeventiende uit voor Birmingham City O21, stapte over naar Crewe Alexandra en kwam na een korte stop bij Brisbane Roar terecht bij het Duitse Eintracht Norderstedt.

Arco Bomgaars van AD/De Dordtenaar sprak de nieuwkomer na zijn eerste oefenwedstrijd met de Schapenkoppen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.