Grote drukte op Dordtse Pasar Malam

15 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Grote drukte op Dordtse Pasar Malam

DORDRECHT - ,,Een kwartier na openingstijd zaten alle terrassen van de restaurants op het Statenplein al vol'', wachtrijen voor de Indische broodjes, spekkoek en gebakken banaan. De Dordtse Pasar Malam is een feit en trok gisteren al een recordaantal bezoekers. Volgens de GGD trok de pasar vorig jaar op zondag tussen de 23.000 en 25.000 bezoekers.

De eerste dag is volgens bezoekers al een succes. Even snel een rondje lopen langs de kramen met boeddha beeldjes, wierookstokjes, Indonesische kleding en talloze toko's op de Dordtse Pasar Malam zit er niet in: het is druk en niet zo'n beetje ook.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.