Politieagenten laten zich niet uitschelden voor kankerjood

16 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Politieagenten laten zich niet uitschelden voor kankerjood

DORDRECHT - Na een scooter controle aan het Tolbrugkamp in Dordrecht is maandagmiddag een 15 jarige jongen aangehouden. Hierbij waren de agenten genoodzaakt de verdachte in bedwang te houden.

Agenten controleerden rond 15.00 uur twee jongens met een scooter. Zij zijn bekenden van de politie. Eén van hen kon zich niet legitimeren en kreeg daarom een bekeuring. Toen de twee daarna wegreden, vond één van hen het nodig om de agenten uit te maken voor ‘Kankerjoden en Kankerleijers’  en vervolgens hard weg te rijden.

Dit ging de agenten te ver en zij besloten hem aan te houden op het Bagijnhof. De verdachte weigerde alle medewerking en daarom hadden de agenten moeite hem te boeien. Eén agent moest hem in bedwang houden. Een andere agent hield zijn benen vast en een derde zag er op toe dat de jongeman rustig bleef terwijl zij hem de handboeien omlegden. Omdat de menigte zich met de aanhouding bemoeide en het er niet mee eens was, is er versterking opgeroepen. Daarna is de jongeman naar een politiebureau overgebracht. De politie zal nl. nooit tolereren dat zij wordt beschimpt op een dergelijke grove wijze en zal daarom altijd handelend optreden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.