Films in de laatste vakantieweek (Filmladder week 34-2016)

17 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Films in de laatste vakantieweek (Filmladder week 34-2016)

DRECHTSTEDEN - Julieta is de nieuwe film van de Spaanse meetser Pedro Almodovar. Opnieuw een intens portret van een vrouw. Het levensverhaal van vijftiger Julieta ontvouwt zich wanneer ze een brief schrijft aan haar dochter. Een leven waarin ze vaak afscheid neemt van degenen die haar lief zijn. Waarom?

Verder de voorpremière van een ambitieus filmproject: een remake van het legendarische filmepos Ben-Hur. In 3D wordt het drama verteld van de Joodse edelman, die door broederverraad een slaaf wordt op de Romeinse galleischepen. Hij zint op wraak, maar vindt verzoening.

De laatste Film in de Tuin op Vr 19/8 is een echte filmklassieker. Don't Look Now is een legendarische thriller van Nicolas Roeg uit 1973. Het echtpaar John (Donald Sutherland) en Laura (Julie Christie) komt niet over het verdriet heen van hun verdronken dochtertje. In het prachtige Venetië brengen angsten, vermoedens, de invloed van een blinde zieneres en hun onderlinge verwijdering hen dicht bij de waanzin. Aanvang 22.00 uur.

In de laatste vakantieweek komt nog de voorpremiere van een nieuwe animatiefilm. De originele makers van o.a. De Boxtrollen komen nu met een magisch avontuur uit de Japanse geschiedenis: Kubo en het Magische Zwaard in 3D. Op woe 24/8.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.