Drie filmpremières bij the Movies in week 35

22 augustus 2016
Drie filmpremières bij the Movies in week 35

DRECHTSTEDEN - In week 35 zijn er maar liefst 3 filmpremierse bij the movies. Het zijn Ben-Hur, La Pazza Goia en Kubo en het magische zwaard.

Ben-Hur 3D is een nieuwe verfilming van het legendarische verhaal over de Joodse prins die door broederstrijd tot slaaf wordt gemaakt en uiteindelijk verzoening vindt in plaats van wraak. De legendarische verfilming uit 1959 behoort tot de absolute top van de filmgeschiedenis (recordaantal van 11 Oscars). Deze 2016-versie is visueel spectaculair en maakt van de hoofdpersonen heroïsche karakters. De wagenrennen op leven en dood is gebleven als adembenemende climax.

La Pazza Goia is een Italiaanse filmkomedie over twee heel verschillende vrouwen die in een psychiatrische inrichting vriendinnen worden. Ze besluiten samen te vluchten en zo ontvouwt zich een avontuurlijke reis door prachtige Toscaanse landschappen. Die reis confronteert hun met hun moeilijke verleden, maar nu hebben ze elkaar om dat te weerstaan.

Aan het einde van de zomer toch nog een nieuwe familiefilm: Kubo en het magische zwaard. Dit is een avontuurlijke animatie in 3D, die zich afspeelt in de Japanse riddertijd (de Samoerai). Om kwade geesten te bestrijden moet Kubo het mysterie rond de dood van zijn vader – Japans beste Samoerai-vechter ooit – oplossen.

Voor meer informatie en vertoningstijden: www.themoviesdordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.