In Studio de Witt ging het over verdwijning van de nachtzorg in de Wielborgh

22 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
In Studio de Witt ging het over verdwijning van de nachtzorg in de Wielborgh

DORDRECHT - In het tweede uur van Studio De Witt (11.00-12.00) zaterdag 20 augustus kwamen de volgende onderwerpen aan de orde:

- Olympische Spelen, een terugblik met oud-top judoka Deborah Gravenstijn over de verrichtingen van Team-NL deze week.

- Pasar Malam Dordrecht herdacht 15 augustus dat op die datum in 1945 Japan capatuleerde, een interview. In de uitzending de organisator van de Pasar Marcel Neervoort.

- Adblock Advertising: In het kader van het Project Beeldenstorm bestaat het plan om alle reclame uitingen op het Bagijnhof en Visstraat te bedekken geduurende enkele dagen. Blijkbaar bestaat er bij ondernemers in de binnenstad onvrede over dit kunstproject. Ondernemer Remco Valkman voert op de social media een Anti AdBlock actie. Valkman was in de studio aanwezig om dit toe te lichten.

- In de woonvoorziening van de  Wielborgh, gaat de aanwezige nachtzorg verdwijnen en zal vervangen worden door een persoonsalarmering systeem. Betekent deze maatregel de verdere verschraling van de zorg, wat maakt dat bestuurders tot deze beleidsmaatregel komen? In de uitzending kwam Jorn Nierstrasz, bestuurder van het Spectrum en de Wielborgh dit toelichten.

De achtergrond van de actualiteit van 11.00u tot 12.00u iedere zaterdag bij Studio De Witt op Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9 (kabel) Kanaal 951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht, via de link live radio.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.