Andere openingstijden gratis Fietsenstallingen

23 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Andere openingstijden gratis Fietsenstallingen

DORDRECHT - De openingstijden van de gratis bewaakte fietsenstallingen in het centrum van Dordrecht, stalling Achterom (ingang aan de Raamstraat) en stalling Statenplein (ingang aan de Kolfstraat), veranderen per 1 september 2016.

Uit onderzoek blijkt dat de openingstijden van deze fietsenstallingen niet goed aansluiten op de wensen van de gebruikers. Daarom is besloten de tijden aan te passen. De besparing die dit met zich meebrengt wordt gebruikt om nieuwe voorzieningen te realiseren voor fietsers. Bijvoorbeeld het afgeschermd stallen van een fiets met fietstassen, met name bedoeld voor fietstoeristen.

De gemeente heeft de nieuwe openingstijden vastgesteld in overleg met DrechtStedenActief (die het onderzoek heeft uitgevoerd), de Fietsersbond, de VVV en het Evenementenbureau.

Openingstijden vanaf 1 september 2016
De stalling aan de Raamstraat is open van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur tot 19.00 uur.

De stalling aan de Kolfstraat is open van maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 24.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 07.30 uur tot 24.00 uur.

Op zondag zijn beide stallingen open van 11.30 uur tot 18.30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.