Maar liefst drie nieuwe premières bij The Movies de komende week (Filmladder week 35-2016)

24 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Maar liefst drie nieuwe premières bij The Movies de komende week (Filmladder week 35-2016)

DORDRECHT - Op weg naar onze derde verjaardag maar liefst drie nieuwe premières de komende week. Na een warming-up deze week gaat Ben-Hur 3D officieel in première. Deze 2016-versie is opnieuw een echte spektakelfilm met de wereldberoemde paardenrennen als climax. Daaronder ligt het verhaal van broedertwist, slavernij, wraak en verzoening in de Romeins tijd.

La Pazza Gioia is een Italiaanse komedie van Paolo Virzi, momenteel één van Italiës toonaangevende filmmakers. Twee vrouwen breken samen uit de psychiatrische inrichting. Het begin van een avontuurlijke reis door fotogeniek Toscane. Een reis waarin de problemen van vroeger weer terugkeren, maar die nu met de kracht van nieuwe vriendschap gepareerd kunnen worden.

Kubo en het Magische Zwaard 3D is een betoverende en spannende animatiefilm voor de hele familie, gebaseerd op de legendes van Japanse Samoerai-vechters. Studio Laika maakte in hun heel eigen tekenstijl eerder de succesvolle film De Boxtrollen.

Het CineFiliaal toont op Woe 31/8 de film Captain Fantastic. Viggo Mortenson als pater familias van een heel onconventioneel gezin. Ze leven heel afgezonderd van de gewone wereld. Maar als een familiedrama hen naar een begrafenis voert, ontstaan er grote spanningen. Aanvang 20:30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.