Aanvragen taxivignet voor taxistandplaatsen aan Centraal Station

25 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Aanvragen taxivignet voor taxistandplaatsen aan Centraal Station

DORDRECHT - Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten een vignet in te voeren voor de taxistandplaatsen aan het Centraal Station van Dordrecht. Alleen taxi's met zo'n vignet mogen daar een standplaats hebben.

Reden
Steeds meer grote steden stellen keurmerken aan taxibedrijven. In Dordrecht neemt het aantal taxi's toe. Dit is te merken bij de standplaatsen aan het Centraal Station.

Besluit
Het college heeft besloten om ook in Dordrecht het taxivignet in te voeren. Alleen taxiondernemers die toegang hebben tot het autovrije gebied van de binnenstad komen voor een vignet in aanmerking. Met de pollerpas of transponder hebben zij toegang tot dit autovrije gebied.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Aanvragen taxivignet
Het taxivignet kan direct online of via de post worden aangevraagd. Het taxivignet kost € 15,65 per jaar. Dit tijdsbestek loopt, net als bij de pollerpas, van april tot en met maart.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.