Wim van der Linden neemt afscheid van Trivire

25 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Wim van der Linden neemt afscheid van Trivire

DRECHTSTEDEN - Na bijna 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de sociale volkshuisvesting in de regio Drechtsteden, neemt Wim van der Linden op donderdag 1 september 2016 definitief afscheid van Trivire en haar voorgangers.

In 1987 begon Wim van der Linden bij woningstichting Vooruitgang in de functie van hoofd Technische Dienst. Vrij snel daarna, in 1988, ruilde hij deze functie in voor die van bestuurder van Vooruitgang. Via diverse fusies en nieuwe organisaties, sluit Wim zijn carriere op 1 september 2016 af bij ‘zijn’ Trivire. Hij gaat op deze datum met pensioen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.