Agressieve man mishandelt agent en medewerkster Arriva

27 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Agressieve man mishandelt agent en medewerkster Arriva

DORDRECHT / SLIEDRECHT - Een agressieve treinreiziger heeft op station Dordrecht klappen uitgedeeld aan een medewerkster van Arriva en een agent. De man uit Sliedrecht was door het lint gegaan nadat hij was betrapt op roken in de trein. De man had al een OV-verbod.

De Arriva-medewerkster controleerde de Sliedrechter in de nacht van donderdag op vrijdag op het Stationsplein. De man werd boos en gaf een vrouw een klap in haar gezicht. Ook trok hij aan haar haren.

Een agent die op dat moment niet aan het werk was, zag het gebeuren en schoot de medewerkster van Arriva te hulp. Maar dat kwam hem uiteindelijk zelf op klappen te staan.

Gealarmeerde agenten kregen de agressieve man uiteindelijk onder controle. De agent die er in zijn vrije tijd bij betrokken was geraakt liep verwondingen op. Hij doet aangifte, net als de medewerkster van Arriva.

De 24-jarige man uit Sliedrecht is aangehouden. De fiets die hij bij zich had, bleek gestolen te zijn. De man zit nog vast. 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.