Ook dit jaar geeft Hans Berrevoets een Schaaksimultaan in De Klockelaer

29 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Ook dit jaar geeft Hans Berrevoets een Schaaksimultaan in De Klockelaer

DORDRECHT -  Schaakgroep de Klockelaer onderbreekt de lopende zomercompetitie voor een gezellig intermezzo, dat zo langzamerhand een traditie aan het worden is. De bekende Dordtse schaker Hans Berrevoets, drievoudig kampioen van schaaksociëteit De Willige Dame, zal op donderdagmorgen 8 september vanaf half tien een simultaan geven. Iedereen die gezellig en ontspannen in de Klockelaar wil komen schaken is van harte welkom om op donderdag 8 september mee te doen aan de simultaan in De Klockelaer aan de Tak van Poortvlietstraat in Crabbehoff.

“Hans brengt, waar dat ook maar mogelijk is, het schaken onder de aandacht. Hij doet dat voor het Dordtse schaakleven in het algemeen, maar ruimt ook altijd een speciaal plekje in voor Schaakgroep De Klockelaer. Ook wij willen schaakliefhebbers graag laten kennismaken met het schaken via onze overdagclub, zij het dan op een wat informelere wijze, laat wedstrijdleider Tom van Bokhoven weten.

De schakers van de Klockelaer nemen in Dordrecht en de regio een eigen plek in door een competitie op elke donderdagmorgen voor spelers van alle niveaus. Huisschakers kunnen zo de eerste stappen in een competitie zetten. Clubschakers krijgen de kans extra ervaring op te doen.

Tom van Bokhoven:  “Iedere oudere (m/v) kan meedoen en wie weet, krijgen deelnemers zo ook zin om bij de schaakclubs De Willige Dame en SC Dordrecht mee te gaan doen.  Dat zien we als een extra positief effect. “

Tom van Bokhoven maakt het schaken in de regio Dordrecht ook graag zichtbaar via de website: www.tomsschaakboeken.nl
Informatie over schaken in de Klockelaer: Telefoon 078 6172891.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.