McDonalds Dordrecht-Noord viert vijfjarig bestaan

29 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
McDonalds Dordrecht-Noord viert vijfjarig bestaan

DORDRECHT - Vijf jaar geleden werd een gloednieuw McDonald's restaurant op de Kerkeplaat 2, op De Staart, gebouwd. "we zijn begonnen  met 60 nieuwe medewerkers", blikken Franchisenemer Pieter en Marijke Honing terug, "We moesten  de Dordtenaren  laten weten dat wij er waren met ons mooie restaurant naast de Papendrechtse Brug.". Inmiddels hebben we 100 medewerkers, zeer ruime openingstijden vanaf 7 uur 's ochtends en weten onze gasten ons goed te vinden.

Na drie jaar hebben we ons restaurant zelfs uitgebreid en het aantal zitplaatsen verdubbeld, hebben we een nieuw keukensysteem, kunnen onze gasten bij de Easy Order Kiosken op hun gemak zelf bestellen en wordt de bestelling aan tafel geserveerd. Op verzoek van onze gasten hebben we zowel een rokers- als een rookvrij terras en  een  binnen- en buiten speeltoestel voor de kinderen. Ook ons assortiment proberen we steeds meer af te stemmen op de wens van onze gasten met bijvoorbeeld een vegetarische burger, Glutenvrije burgers en My McFlurry, waarbij je zelf je McFlurry kan samenstellen.

"We zijn blij dat niet alleen de Dordtenaar maar ook mensen uit de wijde omgeving ons inmiddels goed weten te vinden en dat wij velen van hen tot onze vaste gasten mogen rekenen. Daarom organiseren wij in ons lustrum weekend extra activiteiten om onze gasten, groot en klein, nog eens extra te verwennen".

Het hele weekend zijn er diverse kinderactiviteiten zoals een springkussen, schminken, spelletjes en knutselen. Op zaterdagmiddag zullen de Doorpakkers laten zien hoe zij zich inspannen voor een Schoon Dordrecht en zorgt DJ Boris voor muziek. Op zondagmiddag treedt Ronald McDonald op en worden de prijswinnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt.

Beide dagen zal de Dobbelstenen man gasten uitnodigen om vijf te gooien met zijn reuze dobbelsteen. Voor de gelukkigen die vijf gooien,  wordt de rekening betaald en eet dus gratis!

Vijf echtparen die zich aanmelden omdat ze dit jaar 5 jaar getrouwd zijn, worden door ons uitgenodigd voor een speciaal zondag ochtend ontbijt op zondag 4 september. Deze actie hebben we ook bij onze eerste verjaardag gedaan met echtparen die een jaar getrouwd waren. Hoe leuk zou het zijn als deze echtparen zich ook nu zouden melden omdat ze inmiddels vijf jaar getrouwd zijn!

Daarnaast maken vijf kinderen die dit jaar nog  vijf jaar gaan worden, kans op een gratis kinderfeestje naar keuze voor vijf kinderen.
Deelnemers hoeven alleen maar op onze website hun gegevens achter te laten en te melden voor welke actie zij in aanmerking willen komen. Wij trekken uit de aanmeldingen de winnaars en nemen contact met hen op.

Kinderen kunnen nog steeds hun kleurplaat inleveren op kans te maken op een van de vijf mooie prijzen die zondag  4 september door Ronald McDonald uitgereikt zullen worden.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.