Agent en medewerker Arriva mishandeld bij aanhouding

29 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Agent en medewerker Arriva mishandeld bij aanhouding

DORDRECHT / SLIEDRECHT - Een 22-jarige vrouw uit Ridderkerk raakte in de nacht van donderdag op vrijdag gewond tijdens haar werk. Ook een agent in vrije tijd die te hulp schoot kreeg meerdere klappen. De mishandelingen gebeurden op het Stationsplein in Dordrecht.

Aanhouding man
De medewerkster van Arriva trof tijdens haar dienst een 24-jarige man uit Sliedrecht aan in het openbaar vervoer. Omdat hij een OV verbod heeft en had gerookt in de trein, wilde ze hem aanspreken en controleren. Op dat moment ging de verdachte door het lint en sloeg de vrouw in haar gezicht. Ook werd ze aan haar haren getrokken.  Per toeval liep er een agent in vrije tijd op het station. Hij schoot direct te hulp maar ook hij kreeg klappen.

De politie werd gebeld en met de hulp van de gealarmeerde agenten, kregen ze hem uiteindelijk onder controle. De agent in vrije tijd raakte bij de worsteling gewond. Zowel hij als de medewerkster van Arriva doen aangifte tegen de verdachte. De 24-jarige verdachte had een fiets bij zich. Op het bureau bleek deze gestolen te zijn. De man zit nog vast.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.