Studio 76 opent 11 maart nieuw atelier in CS gebouw in Sterrenburg

25 februari 2011

DORDRECHT – Peter Schoon, directeur van het Dordrechts Museum, opent op vrijdag 11 maart het nieuwe onderkomen van Studio 76. Dat staat voor het atelier van amateur beeldend kunstenaars.  De vereniging, die tachtig leden telt, is te vinden in het zogeheten CS gebouw aan de Euerlaan in Sterrenburg 2. 

Het is een bijzondere plek, die enkele jaren geleden nog op de nominatie stond voor een hostel.  Dat ging na veel protesten uit Sterrenburg en Dordrecht niet door.
Het mooie, moderne atelier geeft Studio 76 de kans om de vleugels uit te slaan. Er is veel licht en ruimte. Daarnaast valt een veelzijdig programma in gebouw CS te volgen.

http://www.studio76dordt.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.