Skatepark Dordrecht aan de Dokweg in Dordrecht is klaar en werd feestelijk geopend

05 september 2016 door Hennie van der Zouw
Skatepark Dordrecht aan de Dokweg in Dordrecht is klaar en werd feestelijk geopend

DORDRECHT - Op zaterdag 3 september om 12.00 uur werd het skatpark Dordrecht officieel geopend door wethouder Rinette Reynvaan.

Sinds 16 juli maken de skaters al volop gebruik van het skatepark. Het park is toen officieus in gebruik genomen en skaters vanuit de hele regio komen er inmiddels naar toe.

Begin december 2015 startte de gemeente Dordrecht met de sloop van het verouderde Skatepark Dordrecht. De lokale skaters hebben samen met ontwerper Daan den Houter het nieuwe, ideale park ontworpen.

Zij hebben ook financieel een steentje bijgedragen aan het eindproduct. Skatepark Dordrecht ligt aan de Dokweg (onder de Zwijndrechtse brug).

Skatepark Dordrecht aan de Dokweg in Dordrecht is klaar. Op zaterdag 3 september om 12.00 uur wordt het park officieel geopend door wethouder Rinette Reynvaan. Sinds 16 juli maken de skaters al volop gebruik van het skatepark. Het park is toen officieus in gebruik genomen en skaters vanuit de hele regio komen er inmiddels naar toe.

Begin december 2015 startte de gemeente Dordrecht met de sloop van het verouderde Skatepark Dordrecht. De lokale skaters hebben samen met ontwerper Daan den Houter het nieuwe, ideale park ontworpen. Zij hebben ook financieel een steentje bijgedragen aan het eindproduct. Skatepark Dordrecht ligt aan de Dokweg (onder de Zwijndrechtse brug).

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.