Kunstmin zoekt fans van HAIR voor allereerste try out van HAIR in Nederland

06 september 2016 door Hennie van der Zouw
Kunstmin zoekt fans van HAIR voor allereerste try out van HAIR in Nederland

DORDRECHT - Kunstmin mag kaarten weggeven voor de allereerste try out van de musical HAIR in Zaandam op maandag 12 september. Via de Facebook pagina van Schouwburg Kunstmin kunnen fans met een foto of een filmpje hun speciale band met de musical kenbaar maken en zo kans maken op kaarten voor deze exclusieve try out. Eind september gaat HAIR in première en op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 is de musical HAIR al te zien in Schouwburg Kunstmin.

Iedereen kent Let The Sunshine In, Aquarius, I Got Life. Deze onsterfelijke songs uit de musical Hair hebben door de jaren heen niets aan zeggingskracht verloren en barst van tomeloze energie en de drang naar liefde en vrijheid.

Vorig weekend schitterde de cast van HAIR bij de Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt in Amsterdam dat live werd uitgezonden.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kunstmin.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.