Overdag naar voorstellingen bij Schouwburg Kunstmin

09 september 2016 door Hennie van der Zouw
Overdag naar voorstellingen bij Schouwburg Kunstmin

DORDRECHT - In navolging van het succesvolle Rondje Theater dat vorig seizoen veel publiek trok gedurende de middaguren, lanceert Schouwburg Kunstmin een nieuw seizoen met de mooiste en aantrekkelijk geprijsde matineevoorstellingen. Bezoekers van 65+ kunnen gebruikmaken van de kortingsregeling. De matineevoorstellingen bij Schouwburg Kunstmin zijn inclusief een pauzedrankje.

Liefhebbers van theater kunnen zich behalve tijdens de avondvoorstellingen, ook op diverse middagen onderdompelen in de magische wereld van theater. Tijdens de eerste helft van het seizoen kun je uitzien naar theatervoorstellingen: De Witt of Oranje op donderdag 6 oktober om 14:00 bij het Energiehuis, Hula Blues van John Buijsman op donderdag 3 november om 14:00 bij Schouwburg Kunstmin en Fred Delfgaauw op donderdag 1 december om 14:00 bij Schouwburg Kunstmin. 

Naast deze eersteklas theatervoorstellingen is er een groot aanbod aan lunchconcerten en kun je midden op de dag genieten van onder andere blazersensemble Vento do Norte op donderdag 13 oktober, het  Arkovsky sextet op donderdag 17 november en Margriet Eshuijs op donderdag 16 maart in het Energiehuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.