Politie zoekt fietsende tassendief

14 september 2016 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt fietsende tassendief

DORDRECHT - Een 75-jarige vrouw uit Dordrecht is slachtoffer geworden van een fietsende tassendief. Deze verdachte stal op dinsdagmorgen 13 september rond 11.30 uur de handtas van de vrouw op de Oudendijk ter hoogte van het Dubbelmondepad. Het slachtoffer fietste daar en de verdachte haalde de vrouw in. Op dat moment pakte hij de tas uit haar fietsmand.

Waarschijnlijk reed een getuige achter de tassendief aan. De politie zoekt deze man die nuttige informatie kan hebben voor het onderzoek. Ook andere getuigen kunnen hun informatie doorgeven via onderstaand formulier of via telefoonnummer 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.