Restaurant DeliCees wint Gouden Pollepel 2016

22 september 2016 door Hennie van der Zouw
Restaurant DeliCees wint Gouden Pollepel 2016

DORDRECHT - Maandenlang stond restaurant DeliCees samen met restaurant De Jong op een gedeelde eerste plek in de rubriek Gouden Pollepel van het Algemeen Dagblad. Vandaag kwam eindelijk de verlossende uitslag op horecabeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy. Geen ander restaurant heeft de twee horecazaken van de eerste plaats kunnen stoten, waardoor beide zaken met de Gouden Pollepel 2016 naar huis gaan. Restaurant DeliCees is dan ook zeer vereerd met de eerste plek.

Vanaf oktober 2015 zijn tientallen restaurants uit de regio Rotterdam Rijnmond, Drechtsteden, Hoeksche Waard, Rivierenland, Voorne Putten en Goeree Overflakkee door de jury van AD Gouden Pollepel beproefd. Volgens de jury ‘Klopte het bij Cees helemaal’ en kreeg het restaurant het cijfer 8,2.

Over restaurant DeliCees
In 2005 zijn chefkok Cees Timmerman en gastvrouw Ester Weber restaurant DeliCees in Dordrecht begonnen. Het restaurant is gevestigd in het prachtige pand onder de ‘Grote Kerk’ te Dordrecht en biedt ruimte voor maximaal 52 couverts. Cees zijn eten is geïnspireerd door de Spaanse keuken, maar ook door de Italiaanse, Zuid-Franse en zelfs de Arabische keuken (en vleugje Japan en Indonesië).

Zelf beoordelen wat de jury van AD De Gouden Pollepel bij restaurant DeliCees gegeten heeft? Restaurant DeliCees heeft vanaf vrijdag 23 september t/m vrijdag 21 oktober het 4-gangen Gouden Pollepelmenu voor € 42,50.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.