Pro Patria bestaat 80 jaar en viert dit op 1 oktober met een.....

23 september 2016 door Hennie van der Zouw
Pro Patria bestaat 80 jaar en viert dit op 1 oktober met een.....

DORDRECHT - Bij muziekvereniging Pro Patria stijgt de spanning. De datum “1 oktober” nadert snel, en dat is de dag waarop de vereniging zich zal presenteren met een jubileumconcert in verband met het 80-jarig bestaan.

Iedere maandagavond wordt er stevig gerepeteerd om op 1 oktober helemaal klaar te zijn voor een mooie en gezellige muziekavond. Aan dit concert zal ook het Drechtsteden Trombone Ensemble deelnemen en tevens is er een grote groep schoolkinderen uit Dubbeldam die zullen laten horen wat ze in korte tijd geleerd hebben op de pBone (een kunststof trombone).

Er zijn inmiddels al diverse pBone workshops geweest, maar er is nog steeds plaats voor een aantal kinderen (vanaf 8 jaar) die het leuk vinden om hieraan mee te doen. Op

Zaterdagmiddag 24 september is er een allerlaatste workshop waarvoor je je nog kan inschrijven.
Dat kan via de website van Pro Patria: www.mvpropatria.nl

En uiteraard zijn er volop kaarten te koop voor het concert op 1 oktober a.s. U kunt daarvoor terecht bij de volgende voorverkoopadressen:

- Drukkerij RAD (Reewegpad 22)
- Bloemisterij ’t Kroontje (Damplein 5)
- Goos Stam Fietsen (Damstraat 92)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.