Scheidsrechter van den Kerkhof leidt De Graafschap - FC Dordrecht

28 september 2016 door Hennie van der Zouw
Scheidsrechter van den Kerkhof leidt De Graafschap - FC Dordrecht

DORDRECHT - De KNVB heeft scheidsrechter Van den Kerkhof aangesteld voor de uitwedstrijd van aanstaande vrijdag tegen De Graafschap. Hij wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Polman en Dobre. Vierde official is de heer Ruperti. De Graafschap tegen FC Dordrecht begint vrijdag om 20.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.