Dordt op je Bord: 'Een succesvolle avond smaakt weer naar meer'

03 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Dordt op je Bord: 'Een succesvolle avond smaakt weer naar meer'

DORDRECHT -  Lange tafels, lekker eten en veel gezelligheid dat was het allemaal afgelopen donderdag tijdens Dordt op je bord aan tafel. Bijna 100 gasten genoten van een bijzondere avond. Helaas niet onder de bomen vanwege het weer, maar die poging gaan de samenwerkende ondernemers zeker nog een keer wagen in 2017.

Veel positieve geluiden afgelopen donderdag over het eten, de gezelligheid en het evenement. Dit soort evenementen mogen er meer georganiseerd worden volgens een groot aantal gasten aan tafel.  En dat is ook precies wat de samenwerkende ondernemers binnen Dordt op je bord van plan zijn om te gaan doen.

Bijvoorbeeld een klein evenement in hun eigen zaak zoals een gezamenlijke amusetour of een Wildavond, of een wat groter evenement zoals Dordt op je bord aan tafel, of weer iets leuks en groter in het Park. De organisatie staat open voor nieuwe ideeën en is al bezig met een BBQ plan voor in het Park. Maar nu eerst de feestdagen en in het voorjaar weer een leuk evenement. Hou hiervoor o.a. de pagina op Facebook in de gaten: www.facebook.com/dordtopjebord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.