Mooie presentatie van fotograaf Rob van de Teen in 'fotografencafedrechtsteden'

06 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Mooie presentatie van fotograaf Rob van de Teen in 'fotografencafedrechtsteden'

DORDRECHT - Een geslaagde avond in het 'fotografencafedrechtsteden.' Een kleine 40 personen waren op deze avond afgekomen. Rob van de Teen gaf zijn presentatie over zijn foto’s en hoe hij deze gemaakt had. In een interactie kwamen de vragen los.

Daarmee werd de kennis van een ieder weer vergroot. (Een fotograaf leert altijd en is nooit uitgeleerd). Het was goed om te zien dat de mensen los kwamen en hun eigen idee over een foto vertelden.

Na de pauze was er nog een presentatie over Hepl-potrait dat op 3 december mensen een foto reportage aanbiedt, die daar normaal geen geld voor hebben. Zij doen dit allemaal belangeloos en maken daar voor deze mensen een feest van. De dag wordt gehouden in de Crabehoeve in Dordrecht.

De avond werd besloten onder het genot van een drankje en daarna werd er uitgebreid genetwerkt, fotografentaal gesproken en foto's getoond die zij gemaakt hadden. Het volgende cafe is op 2 november om 20 uur in de Gravin in Dubbeldam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.