Dordtse Thomas en Lesley (DJ naam Tom and Jerick) naar finale van de DJ Clash in de Melkweg

07 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Dordtse Thomas en Lesley (DJ naam Tom and Jerick) naar finale van de DJ Clash in de Melkweg

DORDRECHT - Finalisten DJ Clash 2016 bekend.Op zaterdag 22 oktober 2016 is het tijd voor de finale van de Dancetour DJ Clash 2016. De jonge DJ's Akki, Dr. Valiente, Tom and Jerick en Joshua J strijden, tijdens Amsterdam Dance Event, om de titel DJ Clash winnaar 2016. De finale vindt ook dit jaar plaats in de Melkweg te Amsterdam.

Sinds de start van de DJ Clash competitie in februari dit jaar hebben ruim 300 talenten aan verschillende stemrondes in de Dancetour-steden deelgenomen. De winnaars van de regionale finales hebben al mogen draaien op Dancetour in hun stad en workshops gevolgd bij grote DJ's als Lucien Foort en Vato Gonzalez. Traditiegetrouw opent Dancetour zaterdag 22 oktober het ADE Next programma met Masterclass: Kickstart Your Career. Gedurende de masterclass krijgen de DJ talenten de kans om top DJ's, producers en managers uit de dance scene het hemd van het lijf te vragen. 's Avonds volgt de finale van de DJ Clash in de Melkweg te Amsterdam. Tussen 19:00 uur en 22:00 uur strijden de finalisten om de titel, waarna de winnaar van de DJ competitie zal worden gekroond.

Nieuw programma DJ Clash
Dancetour supports DJ talents. De DJ Clash is sinds het ontstaan van de competitie in 2006 uitgegroeid tot een serieus en uitgebreid platform voor jonge DJ talenten. Samen met Lucien Foort, Pioneer, DJ Mag, Bax-shop en Amsterdam Dance Event is nu een nieuw programma opgesteld: Dancetour DJ Clash. Een masterclass bij ADE, een producer clinic en een DJ clinic, DJ Clash biedt DJ talenten een uniek platform om zichzelf te ontwikkelen. Wie is de beste DJ en producer van 2016?

Aanvullende informatie:
- Robin Akollo (DJ naam Akki) heeft de DJ Clash in Zwolle gewonnen. Robin is 19 jaar en komt uit Assen.
- Thomas en Lesley (DJ naam Tom and Jerick) hebben de DJ Clash in hun woonplaats Dordrecht gewonnen.
- Joshua Janse (DJ Naam Joshua J) heeft de DJ  Clash in Breda gewonnen. Joshua is 18 jaar oud en woont in Breda.
- Koen Hol (DJ naam Dr. Valiente) is tweede geworden bij de DJ Clash in Arnhem. Koen is 20 jaar en woont in Bennekom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.