Presentatiegids van FC Dordrecht over dit seizoen nu verkrijgbaar

11 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Presentatiegids van FC Dordrecht over dit seizoen nu verkrijgbaar

DORDRECHT - De presentatiegids van dit seizoen is verkrijgbaar en af te halen bij de administratie. In deze editie gaan we met Joël Fabrice Thomas in gesprek en komen de clubliederen van FC Dordrecht aan bod. Tim Coremans en Blake Thompson sieren dit keer de voorkant van de gids.

In deze editie kom je ook alles te weten over de spelers die dit seizoen deel uit maken van de selectie. Verder in de gids kan je ook interviews lezen met Alex Janssen en Corné Vliegenthart en niet te vergeten staan de elftalfoto’s ook in de gids.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.