Groot feest Popcentrale; al 15 jaar unieke plek voor muzikanten in de regio

14 oktober 2016
Groot feest Popcentrale; al 15 jaar unieke plek voor muzikanten in de regio

DORDRECHT - Op 5 november wordt gevierd dat de Popcentrale 15 jaar bestaat. Het is dubbel feest, want de oefenruimtes worden heropend na een grondige verbouwing met dank aan Jan Dekker. De Popcentrale is binnen de regio één van de belangrijkste plaatsen voor beginnende bandjes om te oefenen en op te treden. Maar ook bekendere bands kunnen er terecht voor optredens. Ieder weekend is er een gevarieerd programma, van singer songwriter, tot metal en reggae.

Waar vind je een podium waar plots in de toiletruimte een band optreedt, evenals in alle oefenruimtes. Of waar je doordeweeks aanwaait en welkom bent voor de koffie en een praatje kunt maken met de artiesten die die avond optreden. Zulke dingen zijn mogelijk bij de gastvrije en creatieve Popcentrale, waar steeds gedreven en ervaren medewerkers klaarstaan om een gezellige culturele avond te bieden. Niet te vergeten zijn de vrijwilligers die zich al die jaren vol passie hebben ingezet.

Op zaterdag 5 november zal door de hele kelder live muziek zijn. Op het programma staan 38 bands en diverse DJ’s, rappers, jamsessies, karaoke en koekhappen. Het feest is ook nog eens gratis. De aanvang is om 18:30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.