Vrijwel uitverkochte theatertour O'g3ne gestart in Kunstmin

14 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Vrijwel uitverkochte theatertour O'g3ne gestart in Kunstmin

DORDRECHT - De Dordtse meidengroep O'g3ne is donderdagavond goed van start gegaan in theater Kunstmin met een tour door het hele land. De voorstelling 'Three times a lady' was uitverkocht, net als de meeste andere stops in hun theatertour.

De achterban van de drie Dordtse zussen LIsa, Amy en Shelley wordt gevormd door publiek van alle leeftijden. O'g3ne brak door dankzij de Voice of Holland, die ze in 2014 wonnen. Ook door hun optredens in de Beste Zangers van Nederland hebben ze er veel fans bij gekregen.

Bucket list
De zussen wilden altijd al een tour in theaters maken. "Deze hadden we op de bucket list staan. Het leuke aan theaters is dat je de mensen kan aankijken als je praat en zingt en dat maakt het zoveel persoonlijker."

Na afloop van de premiere in de Kunstmin is jong en oud enthousiast over de meiden. "Die drie stemmen bij elkaar, dat is zo fantastisch", zegt een vrouw die verklaart na deze avond ook fan te zijn.

On-Hollands
"Echt een spetterende show", zegt een bezoeker uit Zoetermeer. "Bijna on-Hollands! Het is ook een ontzettend mooi theater. Ik ben hier nog nooit geweest, maar het is echt een ideale plek om je premiere te houden."

O'g3ne geeft hierna nog 35 optredens in het land, ondermeer in Rotterdam en Spijkenisse. Maarr ze zijn vrijwel allemaal uitverkocht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.